Mod Organizer voor Final Fantasy XV Windows Edition nu beschikbaar

Final Fantasy XV

PlayStation 4 Xbox One
8.3

Sterk

Mod Organizer voor Final Fantasy XV Windows Edition nu beschikbaar

Mod Organizer voor Final Fantasy XV Windows Edition nu beschikbaar

Square Enix heeft een Mod Organizer uitgebracht voor Final Fantasy XV Windows Edition voor Steam, Origin en Windows 10.

De Mod Organizer is een tool die helpt om mods te maken voor Final Fantasy XV Windows Edition. Hiermee kunnen spelers art-assets converteren naar mod-gegevens en opnemen in de gamewereld. De Mod Organizer wordt gelanceerd met de mogelijkheid personages, wapens en kostuums aan te passen. Door bestaande modellen en hun textures te vervangen, kunnen spelers het uiterlijk van Noctis, Prompto, Gladiolus en Ignis veranderen. Dit is ook mogelijk bij ondersteunende personages als Ardyn en Aranea, en de niet-speelbare personages die spelers tijdens hun avontuur ontmoeten.

Behalve het uiterlijk van personages, kunnen spelers ook hun kostuums vervangen door nieuwe ontwerpen. Het is ook mogelijk om wapens aan te passen, spelers kunnen zelfs gloednieuwe wapens maken en daarvan zelf de parameters instellen. Bij nieuwe wapens kunnen spelers 100 punten verdelen over verschillende parameters, zoals Attack, Max HP, MP, Vitality en weerstand tegen elementaire magie. Dit parameterdistributiesysteem zorgt ervoor dat de game in balans blijft.

Met de toegevoegde voorbeeldenmodellen kunnen spelers snel kostuums en wapens vervangen, terwijl de meer geavanceerde aanpassingstools voor creatieve mods zo zijn gemaakt dat beginners er gemakkelijk mee overweg kunnen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.