Mogelijk een derde Forza-serie

Mogelijk een derde Forza-serie

Turn 10 Studios bestaat sinds 2001 en werd opgericht om de in-house racing games te maken. Nu, vijf delen Forza Motorsport en een tweede Forza Horizon verder, zou het mogelijk zijn dat er een derde Forza-serie het leven gaat zien. In een interview met IGN heeft creative director Dan Greenawalt aangegeven dat hij het niet mogelijk acht dat er geen nieuwe spin-off het leven gaat zien.

I’m not saying I know what the next 10 years are gonna be but I don’t see how it’s possible that the only thing Forza would be is Forza Motorsport and Forza Horizon.

Hoewel dit niets concreet bevestigd, laat de man weten dat de toekomst van Forza nog niet vast ligt. De serie kan nog alle kanten op. Misschien een arcade-versie die het gat van Protject Gotham Racing op kan vullen?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.