Mogelijk een Microsoft persconferentie op Gamescom

Mogelijk een Microsoft persconferentie op Gamescom

Enkele anonieme bronnen beweren dat Microsoft volgende maand een persconferentie gaat houden op de Gamescom. Volgens CVG zouden enkele ontwikkelaars hier inmiddels van op de hoogte zijn gebracht en zullen de plannen snel publiekelijk worden gemaakt. Een woordvoerder van Microsoft wilde nog niet veel kwijt, maar wist wel te vertellen dat het bedrijf verheugd is om terug te keren naar de beurs in Duitsland.

We’re excited to be back at Gamescom this year but we’re not announcing any further details on our plans at this time. Please stay tuned for more details!

Volgens de bronnen gaat de persconferentie een uur duren. Daar zou Microsoft haar Xbox One tonen aan de Europese pers en nieuwe games aankondigen.

Op de Gamescom is elk jaar een persconferentie van Electronic Arts en Sony. Gaat Microsoft ook dit jaar weer een leuke show weggeven? Wij zijn er dan in ieder geval bij!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.