Life is Strange Before the Storm Fysieke Limited Edition en Vinyl Edition

Life is Strange: Before the Storm

PC PlayStation 4 Xbox One

Life is Strange Before the Storm Fysieke Limited Edition en Vinyl Edition

Life is Strange Before the Storm Fysieke Limited Edition en Vinyl Edition

Square Enix kondigt aan dat fysieke Vinyl- en Limited-edities onderweg zijn van Life is Strange Before the Storm. Deze edities verschijnen op 6 maart 2018 in de VS en op 9 maart 2018 in PAL-gebieden, voor Xbox One, PlayStation 4 en pc (Steam). Naast deze fysieke versies, verschijnt op 6 maart in alle gebieden de digitale bonusaflevering getiteld Farewell. De Limited Edition bevat een fysiek artbook met art uit Life is Strange: Before the Storm, plus een cd met de officiële soundtrack. Exclusief in de Square Enix Store is ook een speciale Vinyl Edition verkrijgbaar. Deze bevat naast alle content van de Limited Edition een exclusieve Vinyl-set met de officiële soundtrack.

De Limited Edition en Vinyl Edition zijn nu beschikbaar als pre-order en bieden beide toegang tot ‘Farewell’, de bonusaflevering van Life is Strange: Before the Storm. In deze exclusieve aflevering zien spelers de terugkeer van een jonge Max Caulfield. In deze aflevering zijn de originele stemacteurs Ashly Burch & Hannah Telle terug voor hun rollen van Chloe en Max. Meer details worden onthuld in de recent verschenen video getiteld Farewell – Behind the Scene.
Beide edities bieden ook toegang tot de volgende digitale content:
Mixtape Mode – Maak je eigen afspeellijst met muziek uit de officiële soundtrack van Life is Strange, terwijl je ernaar luistert verschijnen filmachtige scenes uit de game.
Outfit-pakket – Verander Chloe’s uiterlijk met drie nieuwe, complete kostuums. Inclusief Punk Doe-, Hawt Dawg Man- & Illuminati-outfits.
Episode 1 van het Life is Strange-seizoen.
Hieronder alle tracks van de soundtrack:

Daughter – Flaws
Koda – I Don’t
Daughter – Glass
Ben Howard – Black Flies
Daughter – Youth
Lanterns on the Lake – Through the Cellar Door
Daughter – All I wanted
Speedy Ortiz – No Below
Daughter – A Hole in the Earth
Broods – Taking You There
Daughter – Burn it Down
Wolf Alice – Bros
Daughter – No Care
Brody Dalle – Don’t Mess With Me
Pretty Vicious – Are You Ready for Me

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.