Mogelijk volgende week open beta Halo Wars 2

Halo Wars 2

PC Xbox One
9

Geweldig

5.2

User Avg

Mogelijk volgende week open beta Halo Wars 2

Mogelijk volgende week open beta Halo Wars 2

Vorig jaar kondigde Microsoft Halo Wars 2 aan op haar persconferentie tijdens de E3. Nu we exact een jaar verder zijn, morgen geeft Microsoft haar nieuwe conferentie, weten we niets meer over de game dan een jaar geleden. Toch is duidelijk dat we morgen meer gaan weten rondom de game van The Creative Assembly. Microsoft liet een overduidelijke hint vallen op Instagram.

Ook lijkt het er op dat we volgende week al met de game aan de slag kunnen gaan in de vorm van een open beta. Een oplettende Xbox-gebruiker viel namelijk op dat Major Nelson “Halo Wars 2 Open Beta” is gaan volgen. In de Windows Store staat dat de open beta van 13 tot en met 20 juni plaats zal vinden. Een gevalletje ‘available now’ tijdens de persconferentie dus.

v

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.