Naughty Dog hint op einde van Nathan Drake in Uncharted 4

Uncharted 4: A Thief’s End

PlayStation 4
8.8

Sterk

8.6

User Avg

Naughty Dog hint op einde van Nathan Drake in Uncharted 4

Naughty Dog hint op einde van Nathan Drake in Uncharted 4

Creative Director van Uncharted 4: A Thief’s End Neil Druckmann heeft in een interview met de Britse krant The Sun een opmerking gemaakt waaruit afgeleid kan worden dat de subtitel ‘A Thief’s End’ een wel heel letterlijke betekenis kan gaan krijgen.

In het artikel vertelt Druckmann dat, hoewel Sony de rechten op Uncharted-franchise heeft en daar dus mee kan doen wat ze wil, Naughty Dog het verhaal van Nathan Drake ‘op het toppunt van zijn populariteit’ af wil ronden. “It will be really hard to do a sequel with Nathan Drake”, tekent The Sun op uit zijn woorden. Naar eigen zeggen met de indruk dat Druckmann dat zegt met een ‘heavy heart’.
Daarnaast bespreekt de Creative Director het gebruik van grote, epische setpieces met veel explosies. Door het maken van The Last of Us heeft de studio geleerd dat het niet altijd groot en spectaculair hoeft, vertelt Druckmann, maar dat klein en intiem juist beter werkt om ‘een soort persoonlijk conflict in het verhaal’ goed over te brengen.

Wij zijn benieuwd. Op 27 april zullen we het weten, vanaf dan is Uncharted 4: A Thief’s End verkrijgbaar.

Hardcore casual gamer en graphicshoer. Hartje racing/action/adventure met een voorliefde voor sfeer. Schrijft niet alleen zelf, maar eindredacteert ook stukjes van anderen. Daarnaast groot consument van films, series en chocolade(rozijnen).