NBA Live 18 verschijnt in september #E32017

NBA Live 18 verschijnt in september #E32017

Tijdens EA Play werd de komst van NBA Live 18 formeel bevestigd. Na een afwezigheid hoopt EA de reeks met dit nieuwe deel terug op de kaart te zetten en de kroon van NBA 2K terug te nemen. Dat hopen ze vooral te doen met een RPG-achtige mode genaamd The One waarin je een speler vorm geeft en gaandeweg aanpast tot de speler die jij wilt. Naast standaard NBA matches zal NBA Live 18 ook een street ball-mode bevatten waarin je vlotte 5 tegen 5 potjes zal kunnen spelen op iconische locaties als Rucker Park en Venice Beach.

De game verschijnt ergens in september, maar in augustus zal je de game reeds kunnen proberen via een demo die je al laat kennis maken met The One-mode, zowel in singleplayer als co-op. Elke vooruitgang die in de demo geboekt wordt kan overgedragen worden naar de volledige game. De trailer bekijk je alvast hieronder.
Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.