Star Wars Battlefront krijgt volgende week offline mode, Chewbacca mogelijk speelbaar

Star Wars Battlefront

Beste game van 2015
PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

8.7

User Avg

Star Wars Battlefront krijgt volgende week offline mode, Chewbacca mogelijk speelbaar

Star Wars Battlefront krijgt volgende week offline mode, Chewbacca mogelijk speelbaar

Het is zo’n zes maanden geleden dat Star Wars Battlefront verschenen is. Ontwikkelaar Dice heeft sindsdien niet stilgezeten. Er zijn twee expansion packs verschenen en een hele hoop gratis content. Denk aan gratis multiplayer maps, de Hutt Contracts, extra kostuums voor de helden en meer. Nu brengt Dice de volgende stap.

Dice geeft aan goed naar de feedback te hebben geluisterd en weet dat de community meer offline wil kunnen spelen. Daarom brengt de ontwikkelaar een nieuwe mode, Skirmish genaamd, voor iedereen die de game heeft. Het gaat dus om een gratis update. Deze is vanaf 20 juli te downloaden en zorgt ervoor dat je offline tegen bots kunt spelen. Daarnaast is het mogelijk om in splitscreen met een vriend te spelen op de consoles. In Skirmish vind je de twee verschillende modi; Walker Assault en Fighter Squadron. Alle maps die verschenen zijn en deze modi ondersteunen zullen in Skirmish te spelen zijn.

Ook geeft Dice aan meer gratis in-game events te brengen deze zomer. Ondermeer nieuwe Hutt Contracts waarmee een compleet nieuw wapen te verdienen is, extra’s wanneer je dagelijks inlogt en een trial voor de Bespin DLC.

In september gaan Season Pass-bezitters de derde expansion pack krijgen in de vorm van Star Wars Battlefront: Death Star. Met nieuwe maps, zowel op de grond als in de ruimte, nieuwe wapens en Star Cards moet deze download spelers opnieuw vast weten te houden. Daarnaast zegt Dice dat er opnieuw twee nieuwe helden toegevoegd gaan worden aan het spel, waarvan een ‘larger-than-life character we know you’ve been patiently waiting for’. Dat moet Chewbacca zijn, toch!?

Tijdens Star Wars Celebration, dat dit weekend in London plaatsvind, geeft EA een diepere blik in de keuken van de Star Wars-games die in ontwikkeling zijn. Uiteraard zijn wij er bij!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.