NCSOFT onthult WildStar Raids

NCSOFT onthult WildStar Raids

Vandaag onthult NCSOFT iets waar lang op werd gewacht: WildStar Raids. Als je leeft voor gevaarlijke dungeons en brute, bestraffende boss gevechten dan zijn de WildStar Raids jou op het lijf geschreven. Deze Raids zijn niet alleen hardcore, ze vormen een sprankelende kern van 20 en 40-spelers PvE dungeons waarin jouw personages het opnemen tegen de meest agressieve bosses.

Telegraph Combat System – De Telegraph Combat System maakt dungeons onvoorspelbaar en spannend. Geen enkele website walkthrough bereidt je voor op de complexe boss gevechten en willekeurige chaos waarmee je geconfronteerd wordt.
Teamwork – In raids sluit je je aan bij groepen van 20 of 40 spelers om je een weg te vechten door vernietigende omgevingen, waardoor samenwerking essentieel is. Of je nu heelt of een teamlid in veiligheid brengt, samenwerking is onmisbaar om deze breinbrekende gauntlets te overleven.
Herspeelbaarheid – Je hebt het onmogelijke gedaan, je hebt de omgeving gereinigd, de bosses gedood, de buit geplunderd en alle dingen vermoord. Maar als je liever een statisch universum wilde, ben je in de verkeerde wereld beland! Op Nexus leren vijanden van jouw vervelende bezoeken. Wees iedere week voorbereid op veranderingen, met unieke evenementen en bosses op verschillende tijdstippen. Want wat is er beter dan het ‘onmogelijke’ mogelijk maken, iedere keer weer?
Veel, heel veel buit! – Nadat je de zwaarste delegatie van Nexus hebt verslagen moet je niet vergeten dat hun rottende lijken zijn overladen met gewilde buit. Van epische wapenuitrusting, unieke krachtige runen en een record aantal eeuwenoude edelstenen, tot artefact wapens van onschatbare waarde. De goodies die je op deze overledenen vindt, rechtvaardigen iedere dode en elke druppel zweet.

https://www.youtube.com/watch?v=F67OT6CEyAc

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.