NHL 17 onthult gameplay-trailer, openbare bèta en coveratleet Vladimir Tarasenko!

NHL 17 onthult gameplay-trailer, openbare bèta en coveratleet Vladimir Tarasenko!

De officiële gameplay-trailer Shape Your Legacy van EA SPORTS NHL 17, dat wordt uitgegeven door Electronic Arts, heeft vandaag tegenover alle ijshockeyfans haar wereldpremière beleefd op de 2016 NHL Awards in Las Vegas. Verder is bekend geworden dat Vladimir Tarasenko, de sterspeler en forward van St. Louis Blues, de winnaar is van de cover-verkiezing voor fans en daarom op de cover van NHL 17 zal komen te staan. In de NHL 17 Cover Vote-competitie werden meer dan zes miljoen stemmen uitgebracht op Twitter en NHL.com voordat Tarasenko, die de play-offscore van de St. Louis Blues aanvoerde tijdens de Stanley Cup Play-offs, als winnaar werd geselecteerd.

Het is een ongelooflijke eer om mijn teamleden en alle Blues-fans in de hele wereld dit jaar op de cover te mogen vertegenwoordigen. Als speler is het geweldig om door fans te worden geselecteerd voor zoiets belangrijks als de Cover Vote, en ik vind het fantastisch om dit jaar bij het spel te zijn betrokken.

EA SPORTS heeft ook aangekondigd dat alle spelers op de Xbox One en PlayStation 4 zich nu kunnen registreren voor de openbare bèta van NHL 17, die op 28 juli begint en drie speelbare spelmodi zal bevatten. Spelers die zich registreren als EA SPORTS NHL 17 Insider krijgen eerder toegang tot de bèta en nieuws, trailers en nog veel meer vóór de wereldwijde release op 13 september 2016.

Vorig jaar hielden we onze eerste bèta ooit, en met de feedback van fans hebben we tijdens de release een geweldige spelervaring kunnen neerzetten. Bij NHL 17 geven we toegang aan meer spelers, en we kunnen niet wachten totdat ze met het spel aan de slag kunnen.

– Sean Ramjagsingh, Lead Producer, NHL 17

De bèta bevat drie modi: Online Versus, EA SPORTS Hockey League en Hockey Ultimate Team; plus toegang tot de Creation Zone. De bètaregistratie gaat nu van start en duurt tot 8 juli 08:59 CEST. De bèta zelf begint op 29 juli 09:00 CEST en eindigt op 5 augustus 08:59 CEST. Fans kunnen zich nu registreren om NHL 17 als eerste te spelen door een bezoek te brengen aan www.easports.com/nhl/beta.
Eerder in juni kondigde EA SPORTS de features in NHL 17 aan met informatie over de gloednieuwe mogelijkheden in populaire spelmodi, inclusief ongekende controle over de gameplay op het ijs, meer diepgang en aanpassingsmogelijkheden in EA SPORTS Hockey League, en de gloednieuwe Synergy- en Dynamic Sets-features in Hockey Ultimate Team.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.