Niantic spreekt over Pokémon Go

Pokémon Go

Mobile
8.4

User Avg

Niantic spreekt over Pokémon Go

Niantic spreekt over Pokémon Go

Er is geen game die zo massaal opgepakt is als Pokémon Go. Miljoenen mensen vangen wereldwijd de meest exotische Pokémon, lopen kilometers voor dat ene ei en bezoeken plekken waar ze nooit kwamen. Ontwikkelaar Niantic blijft veel van de game onduidelijk houden. Nu brengt de studio eindelijk een statement naar buiten rondom de game.

Volgens het statement heeft de ontwikkelaar de befaamde voetstapjes, waardoor je kon zien hoe ver een Pokémon van je vandaan was, uit de game gehaald om ze niet tevreden waren over dit element. Er wordt hard gewerkt aan een verbeterde versie. Dat de game soms zo instabiel is komt door het feit dat de game té populair is. Inmiddels is de game meer dan 100 miljoen keer gedownload. Dit bracht heel wat uitdagingen met zich mee, aldus Niantic. Ook laat de ontwikkelaar weten dat het spel dagelijks 10 miljoen dollar op weet te leveren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.