Sony weigerde Microsoft qua cross-play in Minecraft #E32017

Sony weigerde Microsoft qua cross-play in Minecraft #E32017

Zoals gisteren aan werd gekondigd door Microsoft zal het binnenkort in Minecraft mogelijk zijn om het op te nemen en samen te spelen met spelers op andere platformen. Mensen die de game spelen op de Xbox spelen samen tegen mensen op Pc, iOS, Android, VR en Nintendo Switch. Eigenlijk alle platformen dus waar Minecraft te spelen is. Behalve PlayStation. Nu laat Jez Cordon van Windows Central weten waarom dit zo is. Sony wilde gewoonweg niet.

Microsoft said it’s their hope for all modern versions to connect to each other. But I got separate info that Sony refused.

Aubrey Norris van Minecraft liet weten dat ze niet voor Sony konden spreken, maar dat ze heel graag het PlayStation-platform toevoegen aan de cross-play mogelijkheden. #Thisisfortheplayers?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.