Nieuw character onthuld voor Injustice: Gods Among Us mobile game

Nieuw character onthuld voor Injustice: Gods Among Us mobile game

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen aan dat Darkseid, het duivelse DC Comics character, exclusief is toegevoegd aan de lijst met characters van Injustice: Gods Among Us voor de mobile game. Sinds de lancering zijn er al meer dan twee miljard speelsessies gespeeld. De game heeft een spelerswaardering van 4,5 uit 5 sterren in de App Store.

Om de introductie van Darkseid in Injustice: Gods Among Us te vieren, vindt een speciaal challenge event plaats tot en met 24 maart 2014. Spelers krijgen de kans om op tijd te strijden in een reeks gevechten, waarmee een exclusieve Gold Character Card verdiend kan worden.

Injustice: Gods Among Us is ontwikkeld voor iPad, iPhone en iPhod touch door NetherRealm Studios en voor Android door Virtuous. Injustice: Gods Among Us is een free-to-play game die een collectible card mechanisme bevat en spelers uitnodigt in 3-op-3 tag team combat. Spelers nemen het op tegen de meest populaire DC Comics iconen, waaronder Batman, Superman, The Flash, Wonder Woman, Green Arrow, Aquaman en vele anderen. Fans die in het bezit zijn van de PlayStation 3 en Xbox 360 games kunnen content ontgrendelen in de consoleversie die beschikbaar is in de mobile game en vice versa door zich te registreren voor een Warner Bros. ID account en de game te spelen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.