Nieuw World of Warships dagboek bevat wapperende vlaggen

Nieuw World of Warships dagboek bevat wapperende vlaggen

In dit dagboek van de World of Warships-ontwikkelaars worden de nieuwe vlaggen en het camouflage systeem in het spel besproken. De marine gebruikt vlaggen om de verschillen tussen naties en missies van de schepen aan te duiden. Ook kunnen ze doormiddel van vlaggen onderling communiceren. In deze aflevering gaat men op de geschiedenis in en hoe het in de game geïmplementeerd is.

De vlaggen die in te zetten zijn krijg je door in-game achievements te behalen en dan krijg je speciale perks die je weer op je schepen kan inzetten. Ze zijn niet enkel cosmetisch leuk om mee te pochen maar kunnen je ook flinke voordelen geven, zoals extra credits voor een gevecht, snellere schepen en nog veel meer! Camouflage is ook een manier om de schepen aan te passen. Ook dit komt uitgebreid aan bod.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.