Nieuwe 1-tegen-1 modus aangekondigd voor Hitman 2

Nieuwe 1-tegen-1 modus aangekondigd voor Hitman 2

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive kondigden vandaag een nieuwe modus aan voor de competitieve multiplayer Hitman 2. De Ghost-modus is een unieke en gloednieuwe kijk op online 1-versus-1 competitie, waarbij de vaardigheden als huurmoordenaar van spelers tot het uiterste wordt getest. Agent 47 is ’s werelds dodelijkste huurmoordenaar. De enige die qua vaardigheid, sluwheid en executie aan hem is gewaagd, is hijzelf. Daarom kunnen in de Ghost-modus twee spelers het online tegen elkaar opnemen, allebei als Agent 47, om te zien wie de meeste doelwitten weet uit te schakelen. Aan het begin van elke ronde starten de spelers zij aan zij. Ze hebben allebei dezelfde doelwitten, die ze sneller en efficiënter moeten zien uit te schakelen dan hun rivaal. Om hun missie te voltooien, kunnen ze onderweg wapens, voorwerpen, outfits en ICA-voorraden oppikken uit ghost crates.

De unieke twist van de Ghost-modus in Hitman 2 is dat spelers gelijktijdig op dezelfde locatie achter doelwitten aangaan. Aan een ‘geestversie’ van hun rivaal zien ze hoe diegene het doet, maar ze bevinden zich allebei in een eigen realiteit die niet wordt beïnvloed door de acties van de tegenspeler. In de Ghost-modus wint de speler die als eerste vijf doelwitten elimineert, door slimmer, behendiger en dodelijker te zijn dan de ander.
De Ghost-modus is vanaf 14 november, wanneer Hitman 2 wordt uitgebracht, beschikbaar voor de Miami-locatie. Naderhand wordt de Ghost-modus beschikbaar gemaakt voor andere Hitman 2-locaties, evenals voor andere World of Assassination-locaties.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.