Nieuwe beelden tonen Alien: Isolation

Nieuwe beelden tonen Alien: Isolation

Nu de release van Alien: Isolation nog maar één maand op zich laat wachten, heeft het team een serie korte trailers gemaakt. De eerste daarvan is uitgebracht. ’#HOWWILLYOUSURVIVE?’ is een serie korte trailers die tot de release zal lopen, en waarin je op talloze manieren kunt zien hoe spelers erachter komen dat ze zichzelf een hele nieuwe set vaardigheden moeten aanleren om het monster en de wereld van Sevastopol te kunnen overleven. In Alien: Isolation jaagt het monster op jou. Als hij je hoort, traceert hij de bron van het geluid; als hij je ziet, zet hij op grote snelheid de achtervolging in; een directe confrontatie is niet weggelegd voor zwakkelingen. Het monster is wreed, meedogenloos en onstuitbaar. Waarop wij ons afvragen: #howwillyousurvive?
Alien: Isolation is een first-person survival horror game die dezelfde spanning weet op te wekken als de filmklassieker van Ridley Scott uit 1979. Spelers verkeren constant in angst en dodelijk gevaar terwijl een onvoorspelbare, meedogenloze Xenomorph ze achtervolgt en vermoordt in de schaduw. Zwak en slecht voorbereid moet je grondstoffen zoeken, geïmproviseerde oplossingen bedenken en je verstand gebruiken, niet alleen om de missie te doen slagen, maar ook om gewoon in leven te blijven. Alien: Isolation is vanaf 7 oktober 2014 verkrijgbaar voor de Xbox One, de PlayStation 4, Windows PC, de Xbox 360 en de PlayStation 3.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.