Nieuwe beelden voor Batman: Arkham Origins – Cold, Cold Heart

Nieuwe beelden voor Batman: Arkham Origins – Cold, Cold Heart

Op Youtube heeft DC Comics in haar eigen programma nieuwe beelden getoond van de eerste verhalende DLC voor Batman: Arkham Origins. Cold, Cold Heart speelt een week na de gebeurtenissen uit de game en Bruce Wayne geeft een feest in zijn huis. Niemand minder dan Mr. Freeze valt binnen en verpest de hele sfeer. Het is aan Batman om met hem de strijd aan te gaan. Freeze zal niet de enige slechterik in de uitbreiding zijn, een tweede moet nog aangekondigd worden.

Het is voor het eerst in de serie dat we Wayne Manor kunnen verkennen. Ook brengt de uitbreiding het XE-Suit. Door middel van Thermal Gloves kan het pak zich opwarmen. Erg handig wanneer je tegen Freeze vecht. Op 22 april is de DLC beschikbaar voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.