Nieuwe “Campaign That Never Forgets” vrijgegeven voor Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Nieuwe “Campaign That Never Forgets” vrijgegeven voor Middle-earth: Shadow of War

Nieuwe “Campaign That Never Forgets” vrijgegeven voor Middle-earth: Shadow of War

Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert voor Middle-earth: Shadow of War een “Campaign That Never Forgets”, die de videogame, waarin niets wordt vergeten, tot leven brengt. De interactieve live-action film is geregisseerd door Neil Huxley (Avatar, Watchmen) en gefilmd door Director of Photography, Fabian Wagner (Game of Thrones). De “Campaign That Never Forgets” reconstrueert het bekroonde Nemesis Systeem en laat kijkers belangrijke beslissingen nemen die invloed hebben op het verhaal, tijdens de belegering van een vesting in Mordor. Deze beslissingen resulteren in een persoonlijke relatie met een specifieke Orc als loyale bondgenoot of wraakzuchtige vijand, die verder gaat dan de interactieve trailer en kijkers volgt op het internet, en emuleert daarmee de gameplay ervaring die door het Nemesis Systeem wordt gecreëerd. In Middle-earth: Shadow of War kunnen spelers op nieuwe manieren de dynamische wereld ervaren, met meer keuzes en mogelijkheden dan ooit tevoren door de toevoeging van Orc volgers. Hetzij gespaard, bedrogen, geworven of gemarkeerd, geen ontmoeting wordt vergeten en maakt de dynamiek van de samenleving en het conflict binnen Mordor sterker, waarbij alles tot leven wordt gebracht dankzij het innovatieve Nemesis Systeem.

Bekijk de interactieve live-action film Official Middle-earth: Shadow of War “Campaign That Never Forgets” via https://shadowofwar.com/.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.