Nieuwe Destiny gameplay trailer en pre-order actie

Nieuwe Destiny gameplay trailer en pre-order actie

Activision en Bungie kondigen vandaag een nieuwe Destiny gameplay video aan. Deze video biedt een eerste actievolle blik op een Strike, een co-op missie en één van de vele andere activiteiten die er zijn in Destiny.
Daarnaast is er en nieuwe aankondiging betreffende pre-orders. Pre-order de game bij Bol.com, Bart Smit, Game Mania of Smartoys en ontvang een in-game exclusief ge-upgrade Sparrow. Sparrows zijn supersnelle voertuigen, ontwikkeld om spelers met halsbrekende snelheid daar te krijgen waar ze heen moeten.

Naast de unieke rode lak van deze exclusief ge-upgrade Sparrow, is de initiële acceleratie verhoogd, haalt deze een hogere topsnelheid en heeft hij een langere levensduur dan het standaard model. De exclusief ge-upgrade Sparrow geeft dus een extra voordeel als Destiny released op 9 september.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.