Nieuwe details LEGO Marvel's Avengers Season Pass

Nieuwe details LEGO Marvel's Avengers Season Pass

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag aan dat de eerste downloadable content (DLC) voor LEGO Marvel’s Avengers de Classic Captain Marvel Character & Level Pack en The Masters of Evil Character & Level Pack zijn. Beiden zijn verkrijgbaar op 29 maart 2016 als eerste twee bundels in de LEGO Marvel’s Avengers Season Pass. De Season Pass geeft spelers toegang tot een verscheidenheid aan add-on content packs, waaronder een overvloed aan bekende Marvel personages, gloednieuwe levels en additionele story-driven content. Onderstaand meer informatie over de complete inhoud van de Season Pass DLC.

Beschikbaar vanaf 29 maart:
Classic Captain Marvel Character & Level Pack
• Nadat een exploderende buitenaardse machine Carol Danvers fantastische superkrachten heeft bezorgd wordt zij de superheld die bekend staat als Captain Marvel! Wanneer haar aartsvijanden opduiken in haar leven is het aan Captain Marvel om de stad New York te redden. Deze bundel bevat acht speelbare personages, een nieuw voertuig en een nieuw level.
• De bundel bevat de volgende personages en voertuigen: Captain Marvel, Captain Marvel’s Skycycle, Helen Cobb’s Plane, Kang The Conqueror, Magnitron, Moonstone, Poundcakes, Tic, Warbird en Wonder Man

Classic The Masters of Evil Character & Level Pack
• Baron Zemo en zijn Masters of Evil zijn niets goeds van plan wanneer ze de Avengers uitlokken en hen verslaan in deze nieuwe vertelling van het klassieke comic boek avontuur uit 1963. De pack bevat 11 speelbare karakters en een nieuw level.
• Personages die zijn ingesloten: Baron Zemo, Black Knight (Dane Whitman), Black Knight (Nathan Garrett), Enchantress, Executioner, Iron Man (Classic), Melter, Radioactive Man, Thor (Classic), Valinor en Whirlwind

Later dit voorjaar verschijnen:
Classic Black Panther Character & Level Pack
• In een nieuwe vertelling van T’Challa’s originele verhaal moeten Black Panther en zijn zus Shuri ontkomen aan de chaos van een invasie in hun thuisland Wakanda en hun moeder redden uit klauwen van de doortrapte Klaw. Deze pack bevat negen speelbare personages, een nieuw voertuig en een nieuw level.
• Personages en voertuigen die zijn inbegrepen: Aragorn, Black Knight (Augustine du Lac), Black Panther, Black Panther Skybike, Dora Milaje Warrior, Killmonger, Man-Ape (M’Baku), Shuri, Ulysses Klaw (Classic) en White Wolf

All-New, All-Different Doctor Strange Character & Level Pack
• Tovenaar Doctor Strange en zijn machtige bondgenoot Clea moeten naar de Dark Dimension afreizen en de schurkachtige Mordo en Dormammu verslaan. Deze bundel bevat acht speelbare personages en een nieuw level.
• Personages die zijn inbegrepen: Baron Mordo, Clea, Doctor Strange, Doctor Voodoo, Dormammu, Jennifer Kale, Mindless One Warrior en Night Nurse

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. Character & Level Pack
• Het team bevindt zich in een gevaarlijke positie nadat ze er niet in zijn geslaagd vrede te sluiten met de raadselachtige Inhumans. De Inhumans hebben de S.H.I.E.L.D. Helicarrier bezet en het is aan de agenten van S.H.I.E.L.D. om de bedreiging te neutraliseren en de geheimen van Afterlife te ontmaskeren. Deze bundel bevat 13 speelbare karakters, een nieuw voertuig en een nieuw level.
• Personages en voertuigen die de bundel bevat: Agent Daisy Johnson, Agent Leo Fitz, Agent Koenig, Agent Melinda May, Agent Bobbi Morse, Agent Jemma Simmons, Cal Johnson/Mr. Hyde, Deathlok, Gordon, Grant Ward, Jiaying, Lincoln, Raina en The Bus

Als een toegevoegde bonus hebben Season Pass bezitters nu ook gratis toegang tot drie additionele Character Packs, waaronder:
• The Avengers Explorer Character Pack, met Iron Skull, Scuba Iron Man en Space Iron Man
• The Avengers Adventurer Character Pack, met Hyperion, Scuba Captain America en Space Captain America
• Thunderbolts Character Pack, met Atlas, Citizen V, Jolt, Mach V, Meteorite, Songbird en Techno

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.