Nieuwe details rondom 'Agent Locke' uit Halo 5

Nieuwe details rondom 'Agent Locke' uit Halo 5

Er zijn nieuwe details vrijgegeven rondom ‘Agent Locke’, het personage dat prominent aanwezig is in de afbeeldingen voor Halo 5: Guardians (zoals hierboven te zien is). Bonnie Ross, hoofd bij 343 Industries, heeft in een interview met Eurogamer meer informatie gegeven. Agent Locke gaat aanwezig zijn in Halo 5: Guardians en zijn oorsprong zal verteld worden in Halo Nightfall, de tv-serie die Ridley Scott momenteel aan het maken is. Het doel van de serie is dan ook om mensen bekend te laten raken met Locke, al is het niet bijzonder erg wanneer je de serie niet gezien hebt voordat je aan Halo 5 gaat beginnen.

When you end up with Halo 5: Guardians you have an idea of the background of this new character.

Fans van de Master Chief hoeven echter niet bang te zijn. Halo 5: Guardians is nog steeds zijn verhaal en het personage zal ook opduiken in Nightfall. Volgens Ross gaat het verhaal dit keer dieper in op de Spartan zelf.

He is human, he’s always been human, but at the end of Halo 4 he really is reflecting on who he is and why he exists. That was very deliberate because the story we want to tell on Xbox One really is an important part and the main part of his hero’s journey. It’s more about what he’s searching for versus what the UNSC is asking him to do. Halo 5 is a continuation of Master Chief’s story.

Daarnaast is Steven Spielberg ook nog bezig met een Halo tv-serie. Deze gaat afspelen tijdens de gebeurtenissen van Halo 5: Guardians. De serie van Scott is te zien in de Halo: Master Chief Collection die op 14 november verschijnt terwijl het project van Spielberg in de lente van 2015 verschijnt. Net op tijd voor de release van Halo 5: Guardians. Het spel en de serie zijn erg aan elkaar gelinkt.

Halo 5 is a lot about his future, but as you’ll see through all of the linear pieces we’ve woven through, his past is key to his future.

Agent Locke dook ook al op in de trailer voor Halo: The Master Chief Collection.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.