Nieuwe DLC aangekondigd voor Mortal Kombat X

Nieuwe DLC aangekondigd voor Mortal Kombat X

Warner Bros. Interactive Entertainment bevestigt vandaag dat NetherRealm Studios nieuwe downloadable content (DLC) ontwikkelt voor Mortal Kombat X. Deze content bevat nieuwe speelbare karakters, skins en omgevingen en zal in de eerste helft van 2016 beschikbaar zijn. Wat de DLC in gaat houden is nog niet bekend.

Mortal Kombat X is NetherRealm Studios meest recente game in hun legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise en stelt de iconische franchise voor aan een nieuwe generatie. De game combineert een filmische presentatie met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit. Met een nieuwe ervaring die spelers volledig in zijn ban heeft, biedt de game een hardnekkige online wedstrijd waar ieder gevecht telt in een wereldwijde strijd voor heerschappij.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.