Nieuwe DLC beschikbaar voor MotoGP15

Nieuwe DLC beschikbaar voor MotoGP15

Milestone kondigt aan dat de uitbreiding GP de Portugal Circuito Estoril beschikbaar is voor MotoGP15. De nieuwe DLC voegt een nieuw circuit toe aan de game dat speelbaar is in de Grand Prix, Championship, Time Attack, Grand Prix Online en Championship Online-modi.

Het Circuito Estoril werd geopend in 1972 en is ontworpen voor zowel twee- als vierwielers. Het bevindt zich vlakbij de populaire badplaats Estoril in het zuiden van Portugal. Op het circuit is 13 keer de Formule 1 Grand Prix van Portugal verreden. Het circuit heeft enkele ingrijpende wijzigingen ondergaan. Zo zijn de eerste twee bochten vertraagd, de uitgang van de pitstraat ligt nu na de eerste bocht, de in 1994 geïntroduceerde chicane is groter gemaakt om zo meer snelheid te kunnen behalen en de in de laatste bocht is meer ruimte gemaakt om uit te kunnen wijken.

Naast de GP de Portugal Circuito Estoril is er tevens een patch beschikbaar die een issue oplost die kan voorkomen tijdens de race op het circuit van Twin Ring Motegi tijdens nat weer.

De DLC GP de Portugal Circuito Estoril is nu gratis verkrijgbaar voor iedereen die in het bezit is van de MotoGP15 Season Pass. Zonder de Season Pass is de DLC verkrijgbaar voor €3,99 voor alle platformen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.