Nieuwe firmware-update voor PlayStation Vita

Nieuwe firmware-update voor PlayStation Vita

Naast de firmware-updates voor de PlayStation 4 is Sony ook bezig met updates voor de PlayStation Vita, waarvan er nu één te downloaden is. Sony heeft vandaag namelijk firmware 3.10 beschikbaar gesteld voor hun handheld en deze update voegt een aantal functionaliteiten toe.

Je startscherm zal niet meer gelimiteerd zijn tot 100 applicaties, maar je kan nu tot 500 applicaties op je startscherm zetten. Ook zal je voice messages kunnen uitwisselen met vrienden zoals dit ook al mogelijk is bij de PlayStation 4. Verder is het makkelijker om je content op je geheugenkaart te beheren via de Content Manager , is er een kalender-applicatie toegevoegd, kan je naar nummers zoeken die op je geheugenkaart staan en video’s zijn nu sorteerbaar op grootte. Soy heeft nog meer kleine toevoegingen voor ons in petto want foto-rotatie is nu beschikbaar evenals de optie om schermhelderheid aan te passen aan de omgeving en kan je instellen dat na 30 minuten je Vita automatisch op standby-mode overgaat.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.