Nieuwe gameplay beelden Batman: Arkham Knight onthuld

Nieuwe gameplay beelden Batman: Arkham Knight onthuld

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult de eerste van de drie nieuwe gameplay video’s van Batman: Arkham Knight. In deze video zie je hoe Batman over zijn nieuwe vijand, de Arkham Knight, leert wanneer hij ACE Chemicals betreedt. De video, genaamd The Official Batman: Arkham Knight – Ace Chemicals Infiltration – Pt. 1, laat nieuwe game functies zien zoals de nieuwe Fear Takedown manoeuvre en de naadloze integratie van de Batmobiel in de gameplay en in de Combat Mode. Wees getuige van Batman die de handlangers van de Arkham Knight te grazen neemt om de overgebleven ACE chemicals werknemers te redden en Arkham knight te stoppen van het uitvoeren van Scarecrow’s plannen.
Batman: Arkham Knight brengt de bekroonde Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Batman: Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

Wij mochten eerder al met het gedeelte uit deze trailer aan de slag. Onze bevindingen lees je hier.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.