Nieuwe gameplay video voor Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

Sherlock Holmes The Devil's Daugther

PC PlayStation 4 Xbox One
6.7

Gemiddeld

1

User Avg

Nieuwe gameplay video voor Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

In deze gameplay walkthrough probeert Sherlock om Tom Hurst te helpen, een jongen uit Whitechapel wiens vader George wordt vermist. De beste detective van de wereld moet de straten van Whitechapel onderzoeken en zijn observatorische en analytische vaardigheden gebruiken om aanwijzingen te verzamelen. Als zijn deducties naar de identificatie van een verdachte leiden, springt Wiggins, het straatschoffie, bij om de mysterieuze man te achtervolgen…

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter is een unieke adventure die verkenning, onderzoek en actie combineert voor een adembenemende en fantastische spelervaring. De mysteries volgen elkaar op, de aanwijzingen worden steeds talrijker, paden kruisen, hypotheses spreken elkaar tegen… Kun jij Sherlock Holmes naar de ongelooflijke laatste openbaring leiden? Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter wordt op 10 juni uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.