Release voor Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter onthuld

Sherlock Holmes The Devil's Daugther

PC PlayStation 4 Xbox One
6.7

Gemiddeld

1

User Avg

Release voor Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter onthuld

Release voor Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter onthuld

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, het achtste spel in de serie, is een adventure met een unieke combinatie tussen gameplay, onderzoek, actie en verkenning, resulterend in een opmerkelijke gebruikerservaring die de zenuwen en intelligentie van mensen danig op de proef zal stellen. Spelers kruipen in de huid van de grote detective om het kwaad op te sporen in de donkerste krochten van Londen en de menselijke geest. Daarbij kunnen ze in alle vrijheid diverse buurten in de stad verkennen op zoek naar aanwijzingen/verdachten, om een web van intriges te ontwarren dat zal leiden naar de ongelooflijke openbaring aan het einde.

Voor het eerst in de geschiedenis wordt de analytische en beheerste Sherlock Holmes van zijn stuk gebracht, terwijl hij klem komt te zitten tussen familie, duistere machten en een krachtige dorst naar wraaklust… Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter wordt uitgebracht op 27 mei voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.