Nieuwe info en beelden Destiny 2

Destiny 2

PC PlayStation 4 Xbox One
9.1

Geweldig

5.1

User Avg

Nieuwe info en beelden Destiny 2

Nieuwe info en beelden Destiny 2

Tijdens het grote evenement in Los Angeles heeft Bungie de eerste gameplay beelden van Destiny 2 laten zien en een hele hoop nieuwe info bekend gemaakt. In de beelden die we te zien kregen zagen we dat The Tower werd aangevallen door Lord Ghaul en zijn Red Legion. Dit is direct het eerste level wat te spelen is in de game, waardoor je direct in de actie wordt gegooid.

In Destiny 2 wordt ‘The Light’ afgenomen van alle Guardians waardoor ze allemaal hun krachten kwijtraken. Het doel van de game is dan ook je krachten zien terug te vinden en op zoek te gaan naar de leden van de Vanguard: Zavala, Ikora en Cayde-6. Dit allemaal op de 4 werelden die beschikbaar zullen zijn: Earth, Nessus, Titan en Io.
Naast de nieuwe campaign zullen er nieuwe Strikes te vinden zijn, een nieuwe Raid en is de Crucible vernieuwd. In de Crucible zul je nu in elke modus 4 v 4 PVP spelen en zullen er nieuwe modus te vinden zijn. 

In de werelden zullen ook meer dingen te doen zijn waaronder Adventures. Die zoals de naam al doet vermoeden avonturen zijn die je random tegen kunt komen in de wereld. Verder zijn er Lost Sectors, wat een soort dungeons zijn waarin je een eindbaas tegenkomt die, als je hem verslaat, een sleutel achterlaat waarmee je nieuwe loot kan unlocken. Al deze nieuwe dingen zullen op de vernieuwde map zijn aangegeven, waardoor je makkelijk kunt zien waar je wat kunt doen. Wil je reizen naar een andere planeet? Dan hoef je niet meer telkens naar die irritante orbit, waardoor het allemaal veel te lang duurde in de eerste Destiny, maar kan je gewoon direct reizen naar een andere plek. 

Een groot punt van kritiek in de eerste Destiny was dat veel van de eind content in de game niet beschikbaar was voor solo spelers. De Raids en de Nightfall Strikes moesten met meerdere mensen gespeeld worden en hier was geen matchmaking voor beschikbaar. Hierdoor heeft 50% van de spelers van de originele Destiny nooit deze content kunnen ervaren. Hier hebben ze bij Bungie gelukkig een oplossing voor gevonden genaamd Guided Games. In Destiny 2 kunnen er Clans opgericht worden waardoor je makkelijker al je vrienden bij elkaar hebt. Mocht je nou iemand zijn die voornamelijk alleen speelt dan kun je via Guided Games een clan vinden die bij jouw speelstijl past en met spelers van die clan een Raid of iets anders gaan spelen. Op deze manier kunnen Clans die net 1 of 2 spelers te kort komen om een Raid te starten snel andere spelers vinden en kunnen solo spelers op deze manier ook genieten van deze content. 

Als laatste werd er bekendgemaakt dat Destiny 2 via Battle.net te spelen zal zijn voor PC gamers, en dat er deze zomer een beta beschikbaar zal zijn. Destiny 2 zal op 8 september beschikbaar zijn voor PC, PS4 en Xbox One.

Na al deze nieuwe beelden en nieuwe info kunnen wij in ieder geval niet wachten om met Destiny 2 aan de slag te gaan en om samen met jullie nieuwe loot te gaan scoren voor onze Guardians. 

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.