Nieuwe info en trailer voor Detective Pikachu

Nieuwe info en trailer voor Detective Pikachu

Een onvoorziene plotwending leidt tot spannend speurwerk in de nieuwe trailer van Detective Pikachu: kun jij de zaak oplossen? De trailer van deze komende action-adventure game toont onder andere nieuwe personages en spelbeelden. Detective Pikachu verschijnt op 23 maart voor de Nintendo 3DS-systemen.

Ryme City is een stad waarin mensen en Pokémon samenleven. Maar de laatste tijd zetten de doorgaans vriendelijke Pokémon de stad op stelten, zonder duidelijke reden. Terwijl Detective Pikachu en zijn vriend Tim op zoek gaan naar Tims vader, worden ze onbedoeld betrokken bij de mysterieuze zaak van de razende Pokémon. Kunnen ze zowel dit mysterie kraken als Tims vader vinden? Hoewel veel verschillende Pokémon verschijnen in Detective Pikachu, lijkt Mewtwo het dichtst betrokken bij het algehele mysterie. Hoe is Mewtwo met dit alles verbonden? En hoe weet Mewtwo wie Detective Pikachu is?

Vele charmante personages bevolken de straten van Ryme City. Onder hen Pablo Millan, eigenaar van Detective Pikachu’s favoriete café; Frank Holliday, een agent van het Ryme City Police Department; en Meiko Okamoto, een cameraman van de plaatselijke tv-studio. Het ontmoeten en ondervragen van deze personages is deel van de fun. Fans kennen Pikachu misschien als hun favoriete Pokémon, maar in Detective Pikachu kunnen ze iets anders dan gebruikelijk verwachten. Met zijn kenmerkende detectivehoed, norse maar sympathieke houding en droge gevoel voor humor is Detective Pikachu een opvallend nieuw personage met een uniek karakter. Eentje die vastbesloten is om de mysterieuze gang van zaken in Ryme City tot op de bodem uit te zoeken.

Een buitengewoon personage als dit verdient natuurlijk een amiibo die een beetje afwijkt van de norm. Daarom valt de Detective Pikachu amiibo die ook op 23 maart verschijnt niet alleen op door zijn schattige en kleurrijke verschijning, maar ook vanwege het feit dat hij aanzienlijk groter is dan een gewone amiibo. Met behulp van deze forse amiibo kunnen spelers filmpjes ontgrendelen in de Detective Pikachu-game, waardoor een hoop hilarische content beschikbaar komt die ook handige tips kan bevatten. Dezelfde content kan ook zonder amiibo in de game worden vrijgespeeld, maar met behulp van de amiibo krijgen spelers eerder toegang.

Help het mysterie kraken in Detective Pikachu. Deze game verschijnt op 23 maart 2018, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.