Nieuwe informatie Crackdown 3 op komst

Crackdown 3

PC Xbox One

Nieuwe informatie Crackdown 3 op komst

Nieuwe informatie Crackdown 3 op komst

Crackdown 3 werd jaren geleden voor het eerst getoond tijdens de E3. Naast een opwachting op de Gamescom werd het redelijk stil rondom de titel. Daar gaat binnenkort verandering in komen. Op het officiele Twitterkanaal van de game is aangegeven dat 2017 het jaar gaat zijn voor deze game. Volgens geruchten gaat de game volledig in 4K te spelen zijn op de Xbox Scorpio. Ook komt de game naar de PC.

Origineel zou de game in 2016 uitgebracht worden, maar deze werd uitgesteld naar 2017. Alles in de game kan kapot gemaakt worden. Wolkenkrabbers kunnen compleet omvergeblazen worden. De eerste beelden zijn nog steeds indrukwekkend.
Aangezien de Scorpio morgen onthuld gaat worden, is de kans heel groot dat we ook dan iets meer gaan horen rondom Crackdown 3.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.