Trailer en data closed beta Doom

Trailer en data closed beta Doom

Er is een een nieuwe multiplayer gameplay trailer vrijgegeven om gamers voor te bereiden op de Closed Beta van DOOM! De Closed Beta zal doorgaan vanaf 1 april om 04:00 tot en met 4 april om 05:59 op Xbox One, PlayStation 4, en PC, en is beschikbaar zijn voor gamers die een pre-order plaatste voor Wolfenstein: The New Order en hun Beta code reeds aangevraagd hebben.
Voor meer info over de Closed Beta, surf naar http://doom.com/beta.
DOOM wordt ontwikkeld door id Software, de studio die het first-person shooter genre vorm gaf en multiplayer Deathmatch uitvond. Meedogenloze demonen, krachtige wapens en snelle, vlotte bewegingen vormen de basis voor intense gevechten – of het nu hordes demonen zijn die je terug naar de hel aan het sturen bent in de singleplayer campagne of het tegen vrienden opneemt in verschillende multiplayer modi. De gameplay-ervaring wordt nog verder uitgebreid met de DOOM SnapMap game-editor waarmee je eenvoudig content kan maken en delen met de wereld. DOOM zal wereldwijd releasen op 13 mei en zal beschikbaar zijn voor Xbox One, PlayStation 4, en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.