Nieuwe live-contentdetails Hitman 2 vrijgegeven

Nieuwe live-contentdetails Hitman 2 vrijgegeven

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben onlangs details vrijgegeven over de nieuwe gratis live content van Hitman 2 voor deze maand, inclusief nieuwe contracten, Escalations en de volgende Elusive Target-missie. Hieronder volgt een kort overzicht van wat Agent 47 te wachten staat.

Nieuwe Featured Contracts: Occupational Hazards (nu beschikbaar) – Alle Featured Contracts worden door leden van de community ontworpen en vervolgens aan het spel toegevoegd zodat alle spelers kunnen meedoen. In Hitman 2, worden Featured Contracts gekozen op thema. Het eerste is ‘Occupational Hazards’, aangezien alle contracten zijn gericht op banen, functies en beroepen.

Nieuw Escalation Contract: The Aelwin Augment (13 december) – Escalation Contracts zijn gericht op de manier waarop spelers hun vaardigheden en speelstijl kunnen aanpassen aan de diverse complicaties waar Agent 47 mee te maken krijgt. Dit nieuwe Escalation Contract speelt zich af op het mysterieuze eiland Sgàil en het wordt absoluut een gedenkwaardig bezoek.

Feestdagenverrassing! (18 december) – Blijf op de hoogte, want later deze maand wordt een tijdelijke feestdagenverrassing verwacht.

Nieuwe Elusive Target: The Revolutionary (21 december) – Een nieuw Elusive Target komt 10 dagen lang naar Santa Fortuna en je kunt de Casual Tourist in net pak ontgrendelen als je deze missie haalt. De komende weken wordt meer informatie vrijgegeven over dit contract. Lees intussen de blogberichten over de Elusive Target-beloningen voor een volledig overzicht van de beloningen.

Nieuwe Escalation: The Turms Infatuation (27 december) – Deze maand eindigt met een Escalation Contract in Santa Fortuna.

Bekijk het volledige Hitman 2 December livecontent-schema op deze website.

Bovendien is de laatste aflevering van de videoserie How to Hitman – Hidden in Plain Sight – uitgebracht, waarin de spelers leren hoe ze ongezien kunnen blijven om doelwitten op efficiënte wijze uit te schakelen in Hitman 2. Of het nu gaat om gewapende bewakers uit de weg te gaan, of om geen argwaan te wekken bij burgers, het beste wat Agent 47 kan doen om een missie met succes te kunnen voltooien is incognito blijven. In Hitman 2 zijn grote menigten, dichte vegetatie en een goede outfit essentiële factoren om dodelijk toe te slaan.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.