Nieuwe Pokémon film in aantocht

Nieuwe Pokémon film in aantocht

The Pokémon Company International heeft bekendgemaakt dat een nieuwe animatiefilm, Pokémon the Movie: The Power of Us, binnen niet al te lange tijd uitkomt voor de fans. Gebaseerd op het wereldwijd populaire Pokémon-merk volgt Pokémon the Movie: The Power of Us Ash en Pikachu als zij in hun nieuwste avontuur hun krachten combineren met een nieuwe cast van uiteenlopende personages. Na het debuut als Pokémon the Movie: Everyone’s Story in Japan, waar het merk geboren is, heeft de film al grote aantallen toeschouwers getrokken.

Een jonge atlete die haar hoogtepunt al achter de rug heeft, een geboren leugenaar, een verlegen onderzoeker, een bittere oude vrouw en een klein meisje met een groot geheim. Het enige dat zij met elkaar delen is een klein stadje aan zee. Eens per jaar komen de bewoners bij elkaar ter ere van de Legendarische Pokémon Lugia, die gezorgd heeft voor de wind die het plaatsje in een ver verleden heeft beschermd tegen verwoesting. Het festival is een tijd van feesten, met een wedstrijd om Pokémon te vangen en een ceremoniële vlam die wordt ontstoken om Lugia te eren. Maar wanneer een reeks incidenten niet alleen het festival, maar alle mensen en Pokémon die in het stadje wonen bedreigt, is er meer nodig dan alleen Ash en Pikachu om redding te bieden. Zouden deze mensen hun verschillen opzij kunnen schuiven en samenwerken om hun stad te redden? Of zal alles eindigen in verwoesting?

https://www.youtube.com/watch?v=e_J2WQ8N7_g&feature=youtu.be

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.