Nieuwe Team Sonic Racing gameplaytrailer onthuld #E32018

Nieuwe Team Sonic Racing gameplaytrailer onthuld #E32018

Tijd om je gordels vast te maken Sonic fans – maak je klaar voor een snelle rit! Deze week is Sega aanwezig op de 2018 Electronic Entertainment Expo (E3) om nog niet eerder getoonde content te tonen voor de recent aangekondigde mulitplayer race ervaring, Team Sonic Racing, ontwikkeld door Sumo Digital.

Voor iedereen die naar de show gaat of vanuit huis op de hoogte blijft met het laatste nieuws, heeft SEGA vandaag een gloednieuwe trailer onthuld, waarin fans een voorproefje krijgen van de racebanen, race auto’s en de fan-favoriete karakters die in Team Sonic Racing voorbijkomen. Team Sonic Racing verschijnt zowel fysiek als digitaal op de Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One, en Nintendo Switch en alleen digitaal op pc. De fysieke versie is nu beschikbaar als pre-order bij geselecteerde retailers. Digitale pre-orders zullen op een later datum beschikbaar zijn.
In Team Sonic Racing scheuren fans als Sonic, Shadow, Tails en andere beroemde personages over de levendige circuits van het Sonic-universum. Speel solo of met maximaal twaalf coureurs online in verschillende spannende spelstanden voor één of meer spelers, waaronder Grand Prix, Time Trial, Team Adventure en meer. Met unieke personagetypes, spelstanden en auto-aanpassingsmogelijkheden, combineert Team Sonic Racing de beste elementen van racegames.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.