343 Industries bedankt fans met een tof cadeau

343 Industries bedankt fans met een tof cadeau

Het is geen geheim dat de multiplayer van Halo: The Master Chief Collection sinds de launch niet goed functioneert. Het team bij 343 Industries is daarom druk bezig om alles op orde te krijgen. Nu blijkt dat spelers die de collectie in huis hebben gehaald een tof bedankje krijgen voor hun geduld. Middels een bericht op Halo Waypoint verklaart de studio dat ze nog steeds aan het werk zijn met de game en dat de release van de vijftig Spartan Ops missies niet in gevaar is gebracht. Deze update verschijnt nog steeds volgende week.

Wat spelers krijgen als tegemoetkoming voor de problemen? Wanneer je het spel tussen 11 november en 19 december gespeeld hebt krijg je een maand Xbox Live gratis, een exclusieve in-game nameplate, alsook een in-game avatar. Daarnaast zal de Halo 2 multiplayermap Relic opnieuw gemaakt worden en de volledige anniversary-behandeling krijgen. Deze map zal gratis te downloaden zijn. Als laatste zal de complete campagne van Halo 3: ODST in 1080p met 60 frames per seconde toegevoegd worden aan je collectie. De studio is nog met de titel bezig, maar wanneer deze klaar is kun je deze kosteloos toevoegen aan je collectie.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.