Nieuwe trailer Agents of Mayhem onthuld

Agents of Mayhem

PC PlayStation 4 Xbox One
7.7

Goed

Nieuwe trailer Agents of Mayhem onthuld

Seoul is een grote stad. Ook de Agents moeten af en toe even pauze nemen van hun teleportatie skills, het beklimmen van gigantische gebouwen en het herstellen van de stad na de verwoesting van Devil’s Night. De beste manier om de stad te verkennen is met één van de luxe voertuigen die ontworpen zijn door Quartermile, het auto-genie van ARK.

Quartermile neemt zijn liefde voor luxeauto’s heel serieus en gaat er heel zorgvuldig mee om. Hij is als een kind zo blij met zijn Mayhem motor pool. Quartermile geeft graag demonstraties van zijn streng beveiligde strijdvoertuigen en alle Agents moeten vooraf een schriftelijk examen afnemen voordat ze ermee op pad mogen. Hij is dan ook beledigd als de Agents roekeloos met zijn creaties omgaan, wat natuurlijk meestal wel gebeurt. Om de auto’s nog vetter te maken, beschikken ze allemaal over een AI zodat de Agents onderweg heerlijk met hun voertuig kunnen kletsen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.