Nieuwe video voor Sniper Elite 3

Nieuwe video voor Sniper Elite 3

Rebellion en 505 Games hebben de nieuwste video voor Sniper Elite 3 vrijgegeven. In deze video zie je alle nieuwe kenmerken van deze innovatieve game, die stealth, planning en uitvoering beloont. Observeer de omgeving voor tactisch voordeel, bijvoorbeeld een gat in de patrouille, een verborgen auto van waaruit je een dodelijk schot kunt lossen of een explosieve hinderlaag.
Sniper Elite 3, het laatste hoofdstuk in de prijswinnende serie, neemt spelers mee naar een nietsonthullend, exotisch terrein van het Noord-Afrikaanse WO II conflict, in de strijd tegen een nieuwe, dodelijke vijand. Sniper Elite 3 is verkrijgbaar op 27 juni voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3. Spelers die de game nu bestellen ontvangen de pre-order bonus “Hunt The Grey Wolf”.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.