Nintendo 3DS Guide: Louvre Direct-presentatie

Nintendo 3DS Guide: Louvre Direct-presentatie

Het is je misschien bekend dat in het Louvre, het bekendste museum in Parijs alwaar de Mona Lisa hangt, gebruik wordt gemaakt van de 3DS om bezoekers in te lichten over dat wat er in het museum te zien is. Dit alles door een Nintendo Guide op de handheld die alleen in het Louvre zelf te krijgen was. Nu niet meer. In een Nintendo Direct heeft het bedrijf aangekondigd dat de guide vanaf nu voor iedereen beschikbaar is. Je kunt het hier terug bekijken.
Opmerkelijk is dat de guide €19,99 kost. Dit terwijl een toegangskaartje voor het museum maar €12 kost. Ben je jonger dan 26, dan mag je zelfs gratis naar binnen. De digitale gids is dus duurder dan de entree die je betaalt om binnen te mogen komen. De guide is in vijf talen te krijgen. Helaas niet in onze taal. Wel in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Wil je weten of het een aanschaf waardig is? Blijf ons dan in de gaten houden, we hebben snel een review voor je.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.