Nintendo brengt Super Mario Odyssey en Metroid: Samus Returns naar Gamescom

Nintendo brengt Super Mario Odyssey en Metroid: Samus Returns naar Gamescom

Tijdens de gamescom show in Keulen, Duitsland, toont Nintendo enkele van de belangrijkste games die dit jaar verschijnen voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen. Fans van over de hele wereld krijgen in de loop van de week meer te zien van grote komende games in Engelstalige liveshows. Al deze Engelstalige livestreams zijn te kijken op Nintendo’s YouTube-kanaal of de Nintendo-website.

Op woensdag 23 augustus om 15:00 uur kunnen fans meer zien van het op 27 oktober verschijnende Super Mario Odyssey, tijdens een speciale ontwikkelaarspresentatie van producer Yoshiaki Koizumi. Bezoekers van gamescom kunnen op de beursvloer ook al aan de slag in het Metro Kingdom en Sand Kingdom uit Mario’s komende avontuur.

Om 12:00 uur op 24 augustus krijg je meer te zien van Metroid: Samus Returns. Producer Yoshio Sakamoto en José Luis Márquez, de creative director van ontwikkelaar MercurySteam, betreden het podium om Samus Arans komende avontuur voor de Nintendo 3DS-systemen te presenteren. Tegelijk met de game verschijnt op 15 september ook een oranje New Nintendo 3DS XL Samus Edition, met daarop artwork van de intergalactische premiejager.

Naast deze presentatie zullen de experts van Nintendo of Europe demonstraties geven van eerder aangekondigde titels voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen, inclusief Fire Emblem Warriors, Xenoblade Chronicles 2, en meer. Het volledige schema wordt binnenkort bekend gemaakt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.