Nintendo deelt plannen voor E3 2018

Nintendo deelt plannen voor E3 2018

Nintendo keert in juni terug naar de E3-videogamebeurs met terugkerende en geheel nieuwe activiteiten om kijkers van over de hele wereld te boeien en bezoekers in Los Angeles te vermaken. Net als de afgelopen jaren zijn Nintendo’s E3-activiteiten gericht op games die binnenkort verschijnen, waarbij speciale aandacht uitgaat naar een belangrijke titel: de onlangs aangekondigde Super Smash Bros.-game die later dit jaar voor de Nintendo Switch verschijnt. Games die pas ná 2018 worden gelanceerd, worden op een later tijdstip onthuld en besproken.

De festiviteiten beginnen met twee dagen competitieve actie op hoog niveau in het Belasco Theater in Los Angeles. Nachtbrakers in heel Europa kunnen kijken hoe de gekwalificeerde teams uit Europa, de Verenigde Staten/Canada, Japan, en Australië/Nieuw-Zeeland tegen elkaar strijden tijdens de openingsrondes van het Splatoon 2 World Championship-toernooi, dat zal plaatsvinden op dinsdag 12 juni, van 00.30 uur tot 03.00 uur. Later die dag volgen de finales, direct gevolgd door het Super Smash Bros. Invitational 2018-toernooi, waarvoor spelers tegen elkaar strijden in de onlangs aangekondigde Super Smash Bros.-game voor de Nintendo Switch. Alle competitieve actie wordt live gestreamd op Nintendo of Europe’s E3 2018-website.

Op dinsdag 12 juni geeft Nintendo om 18.00 uur een videopresentatie met games die in 2018 verschijnen, inclusief de onlangs aangekondigde Super Smash Bros.-game voor de Nintendo Switch. Direct na afloop van de presentatie begint Nintendo Treehouse: Live | E3 2018 met drie dagen aan live-uitzendingen, inclusief gameplay, interviews met ontwikkelaars en insider-nieuws over nieuwe games, beginnend met de komende Super Smash Bros.-game voor de Nintendo Switch. De videopresentatie wordt Nederlands ondertiteld, de Nintendo Treehouse: Live | E3 2018 wordt alleen in het Engels uitgezonden. Het is allemaal te bekijken op Nintendo of Europe’s E3 2018-website.

Van 12 tot 14 juni kunnen bezoekers van de Nintendo-stand in het Los Angeles Convention Center diverse games spelen, inclusief de onlangs aangekondigde Super Smash Bros.-game voor de Nintendo Switch. Daarnaast worden deze week enkele van de opvallendste nieuwe Nintendo Switch-games van derde partijen getoond tijdens verschillende Nintendo-activiteiten.

Meer details over Nintendo’s aanwezigheid op E3 ​​2018 worden de komende weken gedeeld. Houd voor de nieuwste updates Nintendo of Europe’s E3 2018-website in de gaten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.