Nintendo kondigt drie nieuwe Wii U-bundels aan

Nintendo kondigt drie nieuwe Wii U-bundels aan

Goed nieuws voor spelers die houden van gevarieerde spelervaringen en waar voor hun geld: Nintendo kondigt drie nieuwe Wii U-hardware bundels aan die in november worden gelanceerd. De nieuwe bundels bevatten spellen die ideaal zijn om tijdens de feestmaand met vrienden en familie te spelen, zoals Wii Party U en Just Dance 2014. Er verschijnt ook een bundel waarin New Super Mario Bros. U en New Super Luigi U zijn gecombineerd op één speciale speldisk.

Op 8 november verschijnt het Mario & Luigi Premium Pack met daarin een ‘2 in 1’-disk met een combinatie van New Super Mario Bros. U en New Super Luigi U, een zwart premium Wii U-systeem met 32GB geheugen en een zwarte Wii U GamePad-controller. In New Super Mario Bros. U reis je over een wereldkaart met 82 levels vol uitdagende platformactie. Naast deze avontuurlijke stand, zijn er ook speciale spelvarianten die je behendigheid verder beproeven. De allerbeste spelers zitten goed in New Super Luigi U, waarin alle 82 levels uit New Super Mario Bros. U grondig zijn aangepast om nóg meer uitdaging te bieden. Spelend met Luigi, krijg je in elk level slechts 100 seconden de tijd om schijnbaar onmogelijke sprongen te maken en alle verborgen Star Coins te vinden.

Op 15 november verschijnt de ideale bundel voor het hele gezin in de vorm van het Wii Party U Basic Pack, met daarin een wit Wii U-systeem met 8GB geheugen, witte Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening Plus, sensorbalk en diskversies van de party-spellen Wii Party U – dat op 25 oktober lanceert voor Wii U – en het al eerder uitgebrachte Nintendo Land. Wii Party U bezorgt vrienden en familie volop vermaak, met zowel snelle, toegankelijke minispellen als House Party-spellen die spelers ook los van de TV laten samenspelen met de Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening Plus. Daarnaast is er de GamePad Party-stand waarin uitsluitend het Wii U GamePad-scherm door twee spelers wordt gebruikt, bijvoorbeeld voor het behendigheidsspel ‘Tabletop Football’ en het strategische ‘Mii-in-a-Row’. Tel daarbij de conventionele bordspellen en quiz-achtige activiteiten, en Wii Party U bevat bijna eindeloze spelmogelijkheden om samen met vrienden en familie van te genieten!

Tenslotte verschijnt op 22 november de Just Dance 2014 Basic Pack-bundel om je woonkamer in een dansvloer te veranderen. Deze bundel bevat een wit Wii U-systeem met 8GB geheugen, witte Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening Plus, sensorbalk en diskversies van zowel Just Dance 2014 als Nintendo Land. Vermaak je met de uitdagende attracties van een Nintendo-pretpark in Nintendo Land, of dans met vrienden op 40 nieuwe tracks – van de hotste hitlijstbestormers tot de coolste klassiekers – in het nieuwste deel van de Just Dance-serie. Nieuw in Just Dance 2014 is de online-meespelerstand World Dance Floor, waarin je het dansend opneemt tegen spelers van over de hele wereld, terwijl je in de Party Master-stand de Wii U GamePad gebruikt om de volgende actie of het volgende nummer voor je vrienden te kiezen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.