Batman: Arkham Origins – Initiation Challenge Map Add-On nu beschikbaar

Batman: Arkham Origins – Initiation Challenge Map Add-On nu beschikbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft bevestigd dat de Initiation Challenge Map Add-On voor Batman: Arkham Origins nu beschikbaar is via PlayStation Network, Xbox LIVE, Steam en de Nintendo eShop voor €6,99.

De Initiation Add-On gaat over Bruce Wayne, voordat hij zich achter zijn masker verschuilt. De Add-on introduceert een nieuwe challenge campaign met vier unieke challenge maps en twee originele skins – Initiation Bruce Wayne en Vigilante Bruce Wayne. Spelers die de Batman: Arkham Origins Season Pass bezitten hebben direct toegang tot de content.
Hoog in de Paektu-San Mountains van Noord-Korea volgt de Initiation Add-On een jonge Bruce Wayne die geconfronteerd wordt met de ultieme test. Spelers beginnen aan een reeks challenge maps die hun martial arts training testen op verschillende exotische locaties, zoals een bamboebos en een klooster, gelegen op een bergtop. Fans nemen het op tegen nieuwe vijanden en worden geconfronteerd met een epische finaletest. Hiermee bewijzen ze hun waardigheid aan Kirigi, de grootste en meest meedogenloze leraar van Bruce.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.