The Elder Scrolls: Legends open bèta gelanceerd

The Elder Scrolls: Legends

Mac Mobile PC

The Elder Scrolls: Legends open bèta gelanceerd

The Elder Scrolls: Legends open bèta gelanceerd

Bethesda Softworks heeft tijdens QuakeCon 2016 de lancering aangekondigd van de open bèta voor The Elder Scrolls: Legends op pc, de eerste free-to-play strategy card game gebaseerd op de veelgeprezen Elder Scrolls-serie. Gaande van innovatieve, strategische two lane gameplay en een epische singleplayer campagne tot verschillende multiplayer modi tegen AI en levensechte tegenstanders; The Elder Scrolls: Legends biedt toegankelijke gameplay voor zowel beginners die snel aan de slag willen gaan als strategische diepgang voor de experts.

De open beta is gratis te downloaden via Bethesda.net launcher. The Elder Scrolls: Legends is momenteel in ontwikkeling voor pc, Mac, iOS en Android. De definitieve versie van de game wordt later dit jaar verwacht.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.