Nintendo toont Mario Kart 8 Limited Edition-bundel

Nintendo toont Mario Kart 8 Limited Edition-bundel

De beste coureurs van het Mushroom Kingdom hebben hun startposities alvast ingenomen in afwachting van het startschot op 30 mei: de dag dat Mario Kart 8 uitkomt voor de Wii U. Vandaag kondigt Nintendo de Mario Kart 8 Limited Edition-softwarebundel aan en een Super Mario Kart-actie in de Nintendo eShop die vanaf 27 maart van start gaat.

Iedere Mario Kart-fan die weleens een Spiny-schild heeft gebruikt of er een tegen zich aan heeft gekregen, weet hoe belangrijk ze voor het raceverloop kunnen zijn. Daarom zit er, als aandenken aan de goede en minder goede tijden, naast Mario Kart 8 een Spiny-schild collector’s item op een zwart en transparant voetje in de Mario Kart 8 Limited Edition-bundel. De Mario Kart 8 Limited Edition komt op 30 mei uit in een unieke bundel. Ook het verwoestende Spiny-schild keert op 30 mei terug naar de Mario Kart-serie, om daar in z’n natuurlijke omgeving weer links en rechts coureurs van hun podiumplaatsen te stoten.

Ondertussen kunnen fans die hun kartvaardigheden scherp willen houden tot 30 mei alvast oefenen met de Super Nintendo-klassieker Super Mario Kart, die op 27 maart uitkomt voor Virtual Console op de Wii U en verkrijgbaar is in de Nintendo eShop. Als onderdeel van een actie om het bestaan van deze legendarische titel én Mario Kart 8 te vieren, krijgen fans die Super Mario Kart voor 30 juni 2014 kopen, een korting van €7,99 bij aanschaf van Mario Kart 8 indien ze deze titel tussen 30 mei en 30 juni 2014 aanschaffen in de Nintendo eShop op hetzelfde Wii U-systeem.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.