Online multiplayer update voor Trials Fusion nu beschikbaar

Online multiplayer update voor Trials Fusion nu beschikbaar

De online multiplayer voor Trials Fusion is nu beschikbaar via een gratis update. De online multiplayer brengt je drie nieuwe modes die je met vier tot acht personen kan spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Nu zal je wel denken: “Hey en de Xbox 360 dan?” Die zijn ze niet vergeten, daar kan je echter maar met vier spelers tegelijk spelen.

De vierde content pakket, Fire in Deep, zal volgende week beschikbaar zijn op 27 januari. Dit pakket zal 11 nieuwe tracks bevatten, vijf nieuwe achievements en trophies, 27 nieuwe track challenges en een hoop voor new editor objecten. Mensen die een season-pass hebben zullen meteen toegang krijgen zodra Fire in Deep beschikbaar is. Heb je geen season-pass dan kan je het pakket kopen voor €4,99. Een season-pass is te krijgen voor €19,99.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.