Trials Fusion krijgt 8-speler Multiplayer

Trials Fusion krijgt 8-speler Multiplayer

Later dit jaar zal Trials Fusion een update krijgen die een het mogelijk maakt om met 8 mensen tegelijk te racen in de online multiplayer. De developer legt uit hoe het werkt.

“Wanneer je de multiplayer speelt wil je constant kunnen zien waar de andere rijders zich bevinden. Je wilt niet dat ze voor in de camerabeeld komen. Met dit in het achterhooft hebben we de multiplayer zo ontwikkeld dat jij altijd het dichtst bij de camera bent. Om zeker te zijn dat iedereen zichzelf als dichtstbij zijnde ziet hebben we ervoor gezorgd dat jouw rijder een andere ‘driving line’ heeft dan bijvoorbeeld je vrienden zien wanneer ze met je spelen.”

“Dit maakt het mogelijk om na de update met acht spelers tegelijk te spelen terwijl ze niet in je weg zitten. We moesten eerst afwachten hoe dit zichzelf zou presenteren maar de tests die we gedaan hebben zeggen dat het goed werkt.”

Later dit jaar zal de gratis update beschikbaar zijn. Ook is er een PC beta gepland.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.