Ontbreken GTA V op Gamescom geen reden tot paniek

Ontbreken GTA V op Gamescom geen reden tot paniek

De persconferentie van Sony was kort maar krachtig. Er werden veel spectaculaire verrassingen onthuld, maar een aantal games waren toch afwezig. Denk hierbij aan een Uncharted 4, The Last Guardian en natuurlijk GTA V. De laatste game werd snel getoond in een filmpje, maar was verder afwezig op de beurs. Echter meld Sony’s Michael Denny dat dit geen reden is tot paniek over uitstel of andere zaken.

Er werd zelfs gevraagd of uitstel een reden was van afwezigheid, waarop Michael laconiek reageerde. Hij meldt dat je er verder niks van moet denken en dat GTA V gewoon naar de PlayStation 4 komt. Het zal een fantastische ervaring worden voor iedereen, alleen hebben ze niks nieuws om te tonen tijdens hun persconferentie.

“I don’t think you should read anything into it,” said Denny, vice president of Sony Worldwide Studios Europe. “GTA is coming to PlayStation 4. It’s going to be fantastic for everybody. We just had nothing new to update on last night.”

GTA V zal deze herfst verschijnen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.