Ontdek het universum van Destiny met 'Google Streetview'

Ontdek het universum van Destiny met 'Google Streetview'

Met Google Maps en Google Streetview is elk plekje van de wereld te bewonderen. Vanuit de satelliet, maar ook vanaf het niveau waarop wij rondlopen. Nu is de rest van het universum ook in kaart gebracht. Tenminste, door Bungie dan. De planeten die we in Destiny te zien krijgen zijn middels een Google Streetview-achtige manier volledig in kaart gebracht. Nu, enkele dagen voor de release van het spel, kun jij dus al op onderzoek uit en kijken welke gevaren je te wachten staan. Bekijk het zelf via Destiny Planet View.

Destiny Planet View laat je de toekomst van nabijgelegen planeten en manen verkennen met behulp van de meest krachtige ontdekkingstools van onze planeet. Met gebruik van Google Technologies geeft Destiny Planet View je een indruk van Destiny’s in-game locaties op Mars, Venus en de maan. Hoewel er slechts een klein deel van de enorme Destiny werelden wordt onthuld kun je hier alle gebieden betreden. Daarnaast ontdek je tijdens de tocht handige weetjes en gameplay tips.

Dit is de eerste keer dat een videogamewereld in kaart wordt gebracht met behulp van Google-technologieën. Destiny Planet View helpt je met de voorbereiding om een legende te worden op negen september.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.