Pas Gunpla aan in New Gundam Breaker

Pas Gunpla aan in New Gundam Breaker

Bandai Namco Entertainment Europe onthult een nieuwe trailer waarin meer inzicht gegeven wordt in de personalisatiemogelijkheden in New Gundam Breaker, de game die vanaf 22 juni beschikbaar is voor PlayStation 4 en PC. De game laat je je eigen Mobile Suit Gunpla ontwerpen. Je kunt het uiterlijk volledig aanpassen om zo je eigen model te maken gebaseerd op je favoriete Mechs!

Ieder onderdeel heeft zijn eigen bijbehorende statistieken, competenties, buff- en gameplay-functies. Zo heeft een Gunpla met een bijl een andere combo dan een Gunpla met een dubbel zwaard. Hierdoor kunnen spelers zelfs de gameplay van Gunpla personaliseren!

Builder parts voegen nog meer diepte toe aan het creatieproces. Zodra het Builder-deel is voltooid kunnen spelers de locatie, plaatsingsgrootte, enzovoorts aanpassen. Spelers kunnen tot acht bouwonderdelen bevestigen aan hun Mech om zo hun droom Gunpla te creëren!

Zodra je klaar bent met bouwen en schilderen kun je foto’s van je Gunpla maken in de Gallery-modus. Je kunt kiezen uit 64 vooraf ingestelde poses en meer dan 20 achtergrondafbeeldingen om je eigen ideale fotoshoot te creëren en je creatie te delen met de rest van de wereld.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.