Patch voor Diablo II

Patch voor Diablo II

Nee, het is geen foutje in de titel. We spreken echt over Diablo II. Hoewel Diablo III al een hele poos beschikbaar is en met Reapers of Souls zelfs een uitbreiding heeft gehad, brengt ontwikkelaar Blizzard vijf jaar na de laatste patch voor Diablo II update 1.14. Deze moet glitches verhelpen die veroorzaakt kunnen worden op nieuwere besturingssystemen. Daarnaast is er een compleet nieuwe installer voor Mac OSX. Blizzard werkt aan een betere detectie voor mensen die cheats en hacks gebruiken. Dit is nog niet klaar, maar Blizzard geeft aan elke dag vooruitgang te boeken.

Afgelopen november plaatste Blizzard nog een vacature voor een ontwikkelaar die klassiekers moest gaan herstellen. Met deze update voor Diablo II lijkt het er op dat deze persoon inmiddels gevonden is. Is Warcraft III de volgende?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.